Om nettstedet

Håndtering av informasjonskapsler/cookies

 I følge loven om elektronisk kommunikasjon, som trådte i kraft 25. juli 2003, skal alle nettsider som bruker informasjonskapsler/cookies informere besøkende om dette. Som de fleste andre sider på Internett, har også nettstedet vårt informasjonskapsler, både permanente og midlertidige.

De midlertidige brukes av vårt nettpubliseringssystem for å opprettholde kommunikasjon mellom nettleseren og vår webserver. De vil forsvinne når du slår av nettleseren.

Permanente informasjonskapsler vi bruker for å skille nettleseren din fra andre som besøker nettstedet vårt. De brukes til webstatistikk gjennom webanalysetjenesten Google Analytics.

Google Analytics

Google Analytics bruker permanente informasjonskapsler for å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Informasjonen generert av en slik informasjonskapsel (inkludert din IP-adresse) videresendes til og lagres på Google Incs servere i USA. Google bruker informasjonen til å lage rapporter om aktiviteter på nettstedet vårt til oss som eier det.

Google kan også overføre informasjonen til tredjepart dersom det kreves ved lov, eller i tilfeller der en tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google. Google kobler ikke din IP-adresse til andre data. Ved å bruke dette nettstedet godtar du at Google behandler dine personlige opplysninger på den måten og til de formål som er beskrevet ovenfor.

For mer informasjon om håndtering av informasjonskapsler, se vår personvernpolicy.