Om oss

Acapedia er et veletablert rekrutterings- og bemannings­byrå som leverer kvalifisert personale til barnehager og skoler.

Vi er en del av Dedicare som er en av Nordens ledende leverandører av rekruttering- og bemanningstjenester siden 1996. Vi har kontor i Oslo og Stockholm. Og vi er alltid tilgjengelige for våre kunder og vikarer.

Vår forretningside er at Acapedia skal, gjennom å tilby konkurransedyktig pris, hjelpe barnehager og skoler med å løse kortsiktige og lange behov, med kvalifisert pedagogisk personell. I Acapedia har vi lang erfaring innen barnehage og bemanning til barnehage, skole og sfo.

Vår visjon er å bli Europas ledende bemanningsforetak innen barnehage og skole, samt ha de mest kvalifiserte medarbeiderne. Med kvalitet menes relevant erfaring, fagkunnskap og tilstedeværelse.

Vi ser på bemanning som et naturlig supplement til det faste personalet i barnehage og på skole. Ved å benytte et bemanningsforetak der personalet har høy kompetanse, beholder man en høy kvalitet på personalet, samtidig som man slipper arbeidsgiver- og personalansvar. Det tar vi oss av.

Vi tror på at mennesker som trives gjør en bedre jobb, derfor tar vi godt vare på våre medarbeidere.

Våre verdier

Engasjert

Våre medarbeidere må ha motivasjon og vilje til å stadig ville utvikle seg selv. Engasjerte medarbeidere er en av de viktigste faktorene for alle bedrifter som vil vokse og utvikle seg.

Dynamisk

Initiativ og fleksibilitet er viktige faktorer for å være med å utvikle seg i positiv retning i bedriften. Det krever mennesker som har lyst i alle ledd.

Menneskelig

Vår viktigste oppgave er å legge til rette for at våre medarbeidere skal trives og ha mulighet til å utvikle seg videre. Vår humanistiske innstilling innebærer at det alltid skal finnes en ærlig og oppriktig omtanke om barn, elever, medarbeidere og kunder. Hos oss handler alt om mennesker.

Pålitelig

Relasjonen til kundene våre bygger på tillit. De skal være trygge på- og kunne stole på oss. Det innebærer at vi skal gi god service og levere etter avtale. Det innebærer også at de skal være trygge på at de får kvalifisert pedagogisk personell.

 


Finansiell information hittar du på www.dedicare.se/finansiellt-och-press/.